​Candy Bar / Tort

GPA Events

      Atunci când are loc un eveniment deosebit în viețile noastre: nuntă, botez, aniversare, ceea ce este comun și poate fi considerat o tradiție la nivel mondial este tortul. Momentul mult așteptat al evenimentului este intrarea tortului, moment cu un protocol impresionant la care participă toți invitații, astfel este precedat de stingerea luminilor, are tema sa muzicală specifică sau este însoțit de multe ori de „La mulți ani!” și se încheie în aplauzele tuturor.


      Alegerea tortului pentru un anumit eveniment este extrem de dificilă, unii preferă ciocolata amăruie, alții ciocolata albă, unii își doresc ca tortul să arate într-un anumit fel. În astfel de momente este cel mai bine să vă consultați direct cu un specialist cofetar, care să vă explice toate detaliile și care vă poate sfătui, în funcție de preferințele dumneavoastră, astfel încât tortul de la evenimentul organizat de către dumneavoastră să fie unul de succes, să vă încânte atât papilele gustative, cât și simțul vizual.

      GPA Events vă face cunoștință cu Iuliana, draga noastră colaboratoare, maestru cofetar, care reușește să îmbine cunoștințele cu propria-i imaginație și stilul  reprezentativ al clientului astfel încât, tot ceea ce creează devine o operă de artă care va bucura atât ochiul cât și gustul.

      Pentru Candy Bar, tema o alegeți dumneavoastră în funcție de eveniment, lista de mini-prăjituri și bomboane o stabiliți împreună cu Iuliana și noi, GPA Events garantăm succesul indiferent că doriți muffins în formă de Mickey Mouse sau lollipops în formă de inimioară.

      Creațiile Iulianei vor aduce evenimentului dumneavoastră, împreună cu gustul de neuitat și o atmosferă plăcută, relaxată și intimă.

      Pentru a vă convinge, vă rugăm să vizionați galeria noastră foto unde veți găsi câteva din creațiile Iulianei și, dacă între timp vi se face poftă, nu ezitați să ne contactați!
 

Portofoliu ​Candy Bar / Tort