Fum greu

GPA Events


      De câte ori nu am admirat cu toții diferite fotografii ce reprezentau imaginea a doi îndragostiți care parcă pășeau pe nori? În special fotografiile alb-negru, cât romantism, câtă dragoste și câtă pasiune poate să transmită o singură fotografie!

       Ne dorim să fim vedete pentru o zi și aceea este ziua cununiei religioase, urmată de petrecere, iar petrecerea își deschide ringul de dans cu „dansul mirilor”. Vă  doriți  ca acel moment să fie perfect, multe cupluri se pregătesc urmând chiar cursuri de dans, și cu toate acestea, de multe ori se întâmplă ,din cauza emoțiilor, să existe pe acel ring de dans două perechi de picioare stângi.

      Noroc că există acest fum greu cu gheată carbonică și, pe lângă faptul că ascunde micile imperfecțiuni care pot să apară pe ringul de dans, oferă nota de romantism pe care o doriți pentru acel moment unic în viață.

      GPA Events vă vine în ajutor cu acest serviciu de fum greu, care poate fi în diferite culori și, pe care dumneavoastră îl puteți folosi atât pentru dansul mirilor, cât și pentru momentul magic în care sosește tortul. Pe lângă acesta vă punem la dispoziție gheață carbonică pentru primirea invitaților cu un pahar de șampanie rece din care se revarsă un norișor pufos, oferind astfel, un moment plin de magie încă de la începutul petrecerii. Magia se poate păstra pe durata întregului eveniment prin led-urile decorative și led decorativ prezidiu, cât și mașina de baloane.      Pentru a vă convinge, vă invităm să vizionați galeria noastră foto și dacă vă doriți o nuntă ca-n povești, nu ezitați să ne contactați.