Make-up

GPA Events

 
       A ști să te dai cu o cremă pe față și a aplica un rimel este aproape același lucru cu a nu te machia deloc. Unele domnișoare și doamne preferă ca în viața de zi cu zi să nu își încarce tenul cu fond de ten, pudre, rujuri etc., dar atunci când vine vorba despre o ocazie deosebită, despre un eveniment la care trebuie să participe, totul se dă peste cap! Fondul de ten nu este întins corespunzător sau nu este într-o nuanță potrivită, dermatograful se întinde, genele în loc să fie lungi ca în reviste sunt unite între ele și încărcate de prea mult rimel, totul este un dezastru și încercarea doamnelor și a domnișorelor de a se înfrumuseța se transformă într-un coșmar.

      De ce să riscăm când există make-up artiști?! Iar noi o avem pe Lory! Lory salvează ziua în care trebuie să arătăm perfect și noi ne-am trezit cu niște cearcăne de parcă nu am fi dormit o săptămână.

      Ca make-up artist urmezi cursuri la care înveți tehnici, metode de aplicare ale cremelor, ale  pudrelor, ale fardurilor de ochi și înveți ce, cum, când și în ce ordine se aplică fiecare produs. Pentru un make-up artist este suficient să se uite preț de câteva secunde la fața ta și să știe exact ce și cum trebuie retușat. Tu îi spui că vrei ca fardul de ochi să fie mov, dar make-up artistul îți poate face o demonstrație cât de bine îți stă cu o nunță de verde, de care nici nu știai că există; și asta, pentru că make-up artiștii vin la pachet cu trusele lor de scule profesionale pe care numai când le vezi te pierzi, dar să mai știi care, unde se aplică! De aceea există Lory, un make-up artist cu o vastă experiență, care se poate plia pe stilul dumneavoastră natural sau din contră îndrăzneț și inovator.


      Lory, ne-a dat câteva indicii pentru ceea ce face ea ca și make-up artist în aplicarea machiajului și vă vom dezvălui și dumneavoastră câteva dintre tehnicile ei: hidratarea și curătarea tenului, aplicarea bazei de machiaj, stilizarea sprâncenelor, realizarea machiajului, aplicarea genelor fir cu fir,  machiajul decolteului, fixator machiaj.

      Dacă doriți să arătați impecabil pentru evenimentul la care trebuie să participați, fie că este vorba despre o nuntă, despre un botez, un eveniment corporate sau pur și simplu doriți ca într-o zi oarecare să vă simți speciale, nu ezitați să apelați cu încredere la make-up artistul echipei noastre GPA Events, Lory.

      Vă lăsăm să vă convingeți privind câteva imagini cu creațiile făcute de Lory și după ce v-ați decis, așteptăm să ne contactați!