Aranjamente florale

GPA Events


      De foarte mult timp, florile au fost admirate de către oameni pentru frumusețea și parfumul lor, de aceea li s-au atribuit însușiri pe care, poate, le au sau nu. Mulți oameni consideră că trandafirul de culoarea roșu intens simbolizează dragoste și pasiune, orhideele albe sunt considerate florile iubirii pure, iar crinii simbolul frumuseții și purității. De aceea s-a dezvoltat un adevărat meșteșug, în care înfrumusețarea unei încăperi nu mai constă în așezarea unor flori oarecare într-o vază, ci s-au dezvoltat tehnici de îmbinare a culorilor, a plantelor în sine, astfel încât aranjamentul floral a devenit o artă!

      Roxana, colega noastră are o experiență bogată și variată în domeniu realizând aranjamente florale extraordinare. Mulți dintre noi ne uităm la o încăpere și o vedem așa cum este: o masă, câteva scaune și o canapea, Roxana, în schimb nu! Ea vede exact ce îi lipsește acelei încăperi și o înfrumusețează, știe ce aranjament floral îi trebuie încăperii pentru a o lumina și a-i oferi culoare. Roxana vede formele, culorile și știe exact de câte buchete este nevoie și ce flori îi trebuie, deoarece ea cunoaște foarte bine limita dintre bunul gust și kitsch.

      Dacă vreți ca buchetul dumneavoastră de mireasă să fie din flori de Orhidee, Trandafiri și Tuberoze, Roxana este cea care va ști să le îmbine astfel încât buchetul de mireasă să fie, totodată, o operă de artă.

      Indiferent de eveniment: nuntă, botez, evenimente corporate, petreceri, evenimente firmă, aniversări, coșuri florale, cadouri de sărbători, decorațiuni, aranjamente florale cu tematică, lumânări, buchete, Roxana vine cu o idee sau acceptă ideea dumneavoastra îmbunătățind-o pentru ca ține cont de preferințe, înțelege ideea de „altceva”, de nou și îndrăzneală și creează împreună cu dumneavoastră conceptul, ideea, tema și le dezvoltă în stilul ei propriu  adaptat la stilul dumneavoastră.

      Pentru a vă convinge, vă lăsăm să admirați câteva dintre creațiile ei, iar apoi vă așteptăm să ne contactați!
 

Portofoliu Aranjamente florale