Fotografie

GPA Events

Fotografia este o artă!      A fi un fotograf bun presupune, pe lângă cunoașterea tehnicilor fotografice  și capacitatea de a surpinde emoția, trăirile, momentul.

       O fotografie, ca să fie apreciată trebuie sa transmită emoție, să „spună ceva”, iar pentru aceasta este nevoie de exercițiu și de ani de experiență. De aceea GPA Events vă pune la dispoziție o echipă de profesioniști și totodată, pe lângă pachetul de servicii, care poate fi personalizat în funcție de preferințele dumneavoastră vom realiza și o ședință anterioră evenimentului  în care să vă descoperim personalitatea, preferințele, și unghiul cel mai potrivit în vederea realizării unui album foto de excepție.
 
      Menționăm că echipele noastre de colaboratori: hair-style, make-up artist, aranjamente florale, papetărie, candy bar, fum greu, vă sunt disponibile pentru realizarea celui mai frumos decor pentru evenimentul de vis pe care vi-l doriți.

      Pentru realizarea unui album foto deosebit, noi ne adaptăm stilului și cerințelor dumneavoastră venindu-vă în ajutor cu sfaturi și servicii deosebite în care primează calitatea.

      “O imagine valorează cât o mie de cuvinte”, așadar vă invităm să vizionați galeria noastră foto și după ce v-ați convins așteptăm nerăbdatori să ne contactați!
 
      Logodna, o promisiune reciprocă pe care două persoane și-o fac în vederea căsătoriei. Sclipirea de diamant a pietrei de pe inelul de logodnă la care toate fetele visează, zâmbetul, emoția și fericirea unui Happy Ending, toate acestea pot fi captate și redate într-un album foto reușit, realizat de echipa noastră de fotografi.


      Cununia Civilă, uniunea legală, liber consimțită între două persoane pentru întemeierea unei familii. Evenimentul este scurt și după aproximativ 10 minute se încheie cu binecunoscuta replică “Vă declar soț și soție!”și apoi cu un sărut, un sărut care se cere imortalizat, două semnături într-un registru, două semnături care și ele trebuie imortalizate la rândul lor. Pentru ca aceste câteva cadre să fie corect și frumos obținute, având în vedere lumina difuză de la Oficiul Stării Civile și timpul scurt al evenimentului, aveți nevoie de un fotograf cu experiență.

      Cununia Religioasă reprezintă unul dintre cele mai importante eventimente din viețile noastre, este momentul în care îndrăgostiții își declară dragostea unul față de celalalt în fața lui Dumnezeu. Indiferent de religie, indiferent de tradiții, indiferent de credințe, indiferent de culoarea rochiei de mireasă sau de orice altceva, acest eveniment reprezintă uniunea a două suflete, a două inimi care își pun speranța una în cealaltă privind cu încredere spre viitor. Este un moment unic, este ziua de care îți vei aminti toată viața, este momentul care trebuie imortalizat perfect.

      Trash the dress este un concept nou introdus în România, unde stilul elegant este îmbinat cu un loc “ieșit din peisaj” , un stil de fotografie în care cuplul de tineri căsătoriți aleg să realizeze o ședință foto pentru realizarea unui album deosebit în hainele de la cununia religioasă - rochia de mireasă, respectiv costumul de ginere. 

Portofoliu Fotografie