Videografie

GPA Events


      Videografia
 reprezintă producția de film cu ajutorul metodelor de înregistrare electronică a imaginilor și al tehnicilor electronice postproducție (montaj, trucaj, sonorizare).

      Uneori fotografiile nu sunt suficient pentru a surprinde toate momentele unui eveniment, chiar dacă fotografiile făcute cu profesionalism pot surprinde emoțiile, ele nu pot înregistra sunetele și mișcarea. Dacă doriți ca evenimentele speciale din viața dvs. să fie înregistrate video, pentru ca mai târziu să vizionați filmele sau să le arătați prietenilor și membrilor familiei care nu au putut participa, noi, echipa GPA Events ne oferim serviciile de filmare-înregistrare, montaj și sonorizare împreună cu un profesionalism pentru care putem garanta calitatea produsului final.


      Indiferent de locație sau de eveniment, fie că vorbim despre aniversare, logodnă, nuntă, botez sau despre prezentare locație, prezentare servicii și conferințe, echipa GPA Events se poate deplasa cu echipamentele potrivite la locația aleasă pentru filmarea momentelor speciale sau pentru filmarea întregului eveniment, în funcție de ceea ce alegeți doriți dvs.

      Vă menționăm că în ajutorul dvs. se pot deplasa și colaboratorii noștri: make-up artist,  hair stylist, fum greu, papetărie, aranjamente florale, candy bar, DJ preofesionist, band, soliști, MC, iar împreună formăm o echipă de profesioniști care garantează pentru ceea ce vă oferă: un produs video de calitate.