Albume foto

GPA Events


      În era digitală, albumele foto pe hârtie par a fi ceva demodat, însă GPA Events vine să vă demonstreze contrariul. Mulți dintre noi facem fotografii cu telefonul, este adevărat că tehnologia a avansat atât de mult încât telefoanele sunt dotate cu camere foto de „nu știu câți” megapixeli și care oferă o imagine acceptabilă pentru mulți dintre noi. Problema nu apare atât la calitatea imaginii, cât la faptul că ne trezim că avem stocate în memoria telefonului zeci, sute, mii de fotografii și multe dintre ele fără nicio valoare sentimentală. O altă problemă apare în momentul în care se strică telefonul din diverse motive și nu avem backup-ul actualizat, iar atunci pierdem toate informațiile din telefon, inclusiv fotografiile, același lucru se poate întâmpla și cu calculatoarele pe care le avem în dotare. Totodată menționăm faptul că tehnologia este într-o continuă schimbare, într-o continuă dezvoltare și de la an la an ne schimbăm telefoanele/calculatoarele renunțând în mare parte la informațiile din device-uri, inclusiv la fotografii.

      GPA Events oferă servicii de calitate pentru dumneavoastră și ne dorim ca dumneavoastră să aveți peste ani și ani un album foto pe hârtie, pe care să îl priviți și să vă reamintiți de momentele frumoase petrecute alături de cei dragi, în intimitatea momentelor de relaxare în care veți lăsa deoparte toate device-urile erei moderne. Vă invităm să faceți un pic de ordine în miile de fotografii pe care le dețineți și să alegeți acele fotografii cu însemnătate pentru dumneavoastră astfel încât peste 5 sau 10 ani să vă reamintiți cu drag de chipul copilului dumneavoastră când acesta era doar un bebeluș, de ziua perfectă a nunții pe care ați pregătit-o cu atât de mare entuziasm, să vă priviți parinții și bunicii zâmbindu-vă peste timp, să vă reamintiți de prietenii cu care petreceați ore în șir stând de vorbă și de toate persoanele importante din viețile dumneavoastră doar printr-o simplă întoarcere a paginilor unui album foto.

      GPA Events vă pune la dispoziție o gamă variată de modele pentru realizarea albumelor foto cat si imprimarea pe hârtie fotografică a imaginilor. De asemenea vă oferă și serviciul pentru magneți personalizați, pe care ulterior să îi faceți cadou persoanelor dragi.

      Dacă am reușit să vă facem să realizați importanța albumelor foto și să vedeți adevărata valoare pe care acestea o au, nu ezitați să ne contactați!
 

Portofoliu Albume foto