Fotografie bebeluș

GPA Events

      
      Copilul, cea mai mare bucurie și cel mai frumos dar pe care un om îl poate primi de la viață. De multe ori, ca părinte de nou născut ai dori să imortalizezi fiecare secundă din viața acestuia, prima dată când a mâncat cu lingurița, prima dată când și-a supt degetul de la picior, prima dată când s-a ridicat în picioare, prima dată când… .

      Timpul se scurge extrem de repede și nou născutul devine rapid bebeluș, iar tu, ca părinte începi să uiți cu o viteză la fel de rapidă multe momente pe care nu credeai că o să le uiți vreodată, așadar rămân fotografiile și albumul foto al bebelușului.

      Rar există bebeluși care să pozeze la aparatul foto, ei au alte treburi mult mai importante, cum ar fi să descopere lumea și au nevoi care primează oricărei ședințe foto. Timpul pentru o ședință foto este limitat, bebelușii adorm când nu trebuie, plâng când tu vrei ca ei să râdă, le este foame, le este sete sau, pur și simplu nu le place aparatul foto.

       Echipa GPA Events are experiența necesară pentru a realiza cele mai reușite fotografii în care bebelușul dumneavoastră sa fie principalul subiect și nu, nu veți fi presați de timp deoarece, pe lângă partea fotografică de care ne ocupăm, suntem și noi la rândul nostru părinți.

 

Portofoliu Fotografie bebeluș