Hairstyle

GPA Events

      De câte ori ni se întâmplă să ne trezim dimineța, să ne privim în oglindă și să ne indispunem pentru că părul nostru nu arată ca abia aranjat la coafor? Dacă părul este creț, îl vrem perfect îndreptat, dacă este drept, ne dorim bucle jucăușe. Ne achiziționăm nenumărate produse pentru îngijirea părului: feon, placă de păr, ondulator, măști speciale etc. și după două, trei utilizări le uităm într-un dulap revenind la binecunoscuta „coadă de cal” – simplu și comod.

      Ne amintim însă de toate aceste produse, pe care știm că le-am achiziționat și sunt undeva puse bine, abia în momentul în care trebuie să participăm la un eveniment și atunci începe chinul, părul nu se așează deloc cum vrem noi indiferent cât ne-am chinui și de aceea, majoritatea dintre noi am realizat că această bătaie de cap nu ajunge la niciun rezultat, iar într-un final facem programare la coafor, unde, și acolo de multe ori avem parte de surprize neplăcute.

      Noi, echipa GPA Events vi le prezentăm pe dragele noastre colaboratoare: Roxana și Mihaela, care, pe lângă faptul că au urmat nenumarate cursuri pentru a învăța tehnicile Hairstyling-ului, aduc inovație și se adaptează oricărui stil pe care doriți să îl adoptați dumneavoastră.

      Produsele profesionale pe care colegele noastre le folosesc și tehnicile Hairstyling-ului vă vor face să aveți coafura mult visată în ziua evenimentului. Și nu numai că veți scăpa de mult stres știind că un profesionist se ocupă  de aspectul dumneavoastră, dar veți scăpa și de programarea și deplasarea la coafor deoarece atât Roxana, cât și Mihaela sunt dispuse să se deplaseze acasă pentru ca dumneavoastră să vă simțiți confortabil .Nu contează evenimentul la care doriți să participați, că e nuntă, botez, o conferință importantă, aniversare sau dacă doriți ca într-o zi oarecare să vă simțiți frumoase și atragătoare, colegele noastre vă pun la dispoziție serviciile lor deoarece, femei fiind, cunosc faptul că a arăta îngrijit, a avea o coafura deosebită, pe lângă un machiaj profesional sau nu, oferă mai multă încredere în propriile forțe unei femei decât orice altceva.

      Nu ezitați să apelați cu încredere la serviciile colegelor noastre deoarece garantăm calitatea acestor servicii.

      Vă lăsăm pe dumneavoastră să decideți singuri privind galeria foto cu operele de artă, pe care Roxana Și Mihaela le-au realizat la diverse evenimente și după ce veți lua decizia că doriți să scăpați de tot acest stres menționat mai sus și să vă lăsați pe mâna unui profesionist, așteptăm să ne contactați!