Photo Booth

GPA Events


      Cabina foto, pe care o întâlnim adesea în filme, în care doi prieteni intră și se pozează în diverse ipostaze haioase există și în realitate,iar dvs. puteți beneficia de acest serviciu oferit de către GPA Events.

      Cabina foto, poate să aducă un plus evenimentului organizat de dvs, prin momentele detensionante pe care aceasta le poate oferi. Alături de un pahar cu șampanie, inibiția începe să dispară, îi ia locul curajul, curajul de a dansa și, de ce nu, de a face niște poze inedite alături de prietenii dragi, de familie, de invitați.Menționăm că aveți la dispoziție o gamă largă de accesorii haioase, pe care să le folosiți și cu care să vă distrați. De asemenea, veți avea parte de cele mai ample decoruri pentru a le folosi în back-ground-ul pozelor dvs sau putem, la cerere, să creăm decorul în tema evenimentului susținut de dvs.
   
      Cu ajutorul cabinei foto, veți rămâne cu niște amintiri unice, imprimate pe hârtie pe loc șide care să vă amintiți peste ani și ani și, care să vă readucă zâmbetul pe buze gândind în același timp: „ce frumos a fost la petrecerea aceea”!

      Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați!