Despre noi

      Suntem Valentin și Gabriela și, împreună cu colegii noștri, formăm echipa GPA Events. Din 2014, ne dedicăm 100% organizării de evenimente memorabile. Echipa noastră este formată din oameni pasionați, creativi, profesioniști șipentru care comunicarea este foarte importantă, o echipă care tratează cu seriozitate fiecare eveniment în parte și pentru care calitatea serviciilor oferite primează.

      Menționăm că atât echipa GPA Events, cât și colaboratorii noștri au o vastă experiență în domeniu, experiență care ne-a ajutat, ca în scurt timp, să putem organiza pentru dumneavoastră evenimente unice, plăcute, memorabile și lipsite de stres.

      GPA Events a luat naștere ca urmare a unui eveniment, care trebuia să tindă spre perfecțiune, așa cum, cu toții sperăm să fie toate evenimentele importante din viețile noastre: plăcute, relaxante, memorabile. Botezul fiului nostru s-a transformat într-un dezastru din punct de vedere organizatoric, începând cu localul și până la cel mai mic detaliu, astfel, toată bucuria a fost umbrită de agitație, stres, discuții și neînțelegeri, atunci am spus: “trebuie să schimbăm ceva!”și la scurt timp am reușit să schimbăm multe, am reușit să schimbăm haosul într-o bună organizare, să gestionăm timpul corespunzător, să ținem cont de preferințele clientului și să oferim acele servicii de calitate, pe care noi ni le-am dorit.

      Considerăm că primul pas spre succes este dat de cunoașterea clientului. La o ceașcă de cafea, într-un mediu relaxant și confortabil, potențialul client ne poate oferi informații despre eveniment, ne poate împărtăși ideile sale,iar noi ne luăm angajamentul să ne adaptăm oricărui stil și să îmbrățișăm orice idee pe care să o dezvoltăm împreună. Venim în ajutor cu sfaturi și cu pachete adecvate bugetului în funcție de serviciile pe care doriți să vi le oferim.

      Ne dorim ca viitorii noștri clienți să aibă parte de o experiență plăcută alături de noi, iar evenimentul să fie memorabil din punct de vedere al calității. Vă invităm să vizionați în continuare website-ul nostru deoarece fotografiile și videoclipurile, care surprind momentele unice din viețile clienților GPA Events, fac mai mult decât 1000 de cuvinte!

      Așteptăm să ne contactați cu încredere.

      Cu drag, Echipa GPA Events